CoolRunner sender pakken billigere end et brev

October 5, 2015
Posted in Newsroom
October 5, 2015 PRNordic
 … og gør det hele mere overskueligtNørresundby, Danmark – 5. oktober 2015 – Hvorfor skal det være dyrt og besværligt at sende pakker? Post Danmark har netop annonceret prisstigninger på breve til årsskiftet samtidig med at antallet af posthuse skrumper. CoolRunner går den modsatte vej med pakker allerede nu.

Samtidig er det slut med komplicerede systemer og at printe, når du skal sende en pakke. På CoolRunner.dk skriver du blot en 9-cifret kode og afleverer pakken hos din lokale pakkeshop – nemt og enkelt. 

I Danmark har vi en enorm mængde fragtfirmaer, og dermed mulighed for at finde en let og effektiv måde at sende pakker og breve. For de fleste forbrugere er realiteten dog en anden. Ofte gør den uoverskuelige jungle af tilbud en ellers god nethandel til en langt dyrere investering end forventet.

CoolRunner.dk har valgt at tænke ude af boksen, og budskabet er klart: Slut med dyre pakker, bøvl og kedelige overraskelser, når der handles på nettet. CoolRunner.dk gør postforsendelse billigere, lettere og bedre både for private- og erhvervskunder. Det sker ved at benytte en lang række velkendte fragtfirmaer blandt andet Post Danmark, GLS og DAO. Resultatet er Danmarks billigste og mest effektive alternativ til det traditionelle posthus. 

Hos CoolRunner.dk kan man få leveret pakker op til 20 kg på den billigste og hurtigste måde. Alle ugens 7 dage. Det er enkelt: Vælg leverandør, forsendelsestype, og aflever pakken på et af de flere end 3.200 indleveringsteder fra Post Danmark, GLS & DAO. Med udvalgte fragtfirmaer som DAO behøver man ikke engang printe en label, men kan skrive den i hånden. Pakker på op til fem kilo leveres for kun 19 kroner i introperioden, markedsprisen er op til 120 kr. Hos CoolRunner.dk er det billigere at sende en pakke, end det er at sende et brev hos konkurrenterne.

Medstifteren bag CoolRunner.dk, den kendte danske handelsside Coolshop, garanterer Danmarks letteste og billigste løsning og ser frem til at blive Danmarks nye posthus.

 

Erhvervslivet bakker op
Mail Attachment.png


 
Handelssiden Coolshop er historisk kendt for at presse priserne for forbrugere, og det er altid sket i et tæt samarbejde med producenter og leverandører.

Med CoolRunner bruges samme succesfulde formel. Jacob Risgaard, der er en af folkene bag CoolRunner, udtaler: ”Vi er hos CoolRunner yderst opmærksomme på, at hvad der virker for en mindre virksomhed ikke nødvendigvis er det samme for en af giganterne i erhvervslivet. Derfor skræddersyes løsningerne, så alle kan være med. Har erhvervslivet succes, så har vi det også. Det er ret enkelt.”

Online-regnskabsprogrammet Dinero.dk, netforhandleren Trendsales samt anerkendte webshops som løbeshop.dk og bodylab.dk plus mange flere har allerede budt det nye alternativ velkomment. 

CoolRunner bringer erhvervslivet i spil med en række tilbud, blandt andet uvildig rådgivning, optimering, emballageløsninger, lagerstyringssystem og naturligvis et pakkecenter. CoolRunner er allerede nu parate til at byde flere butikker og netbutikker velkommen til en billigere, mere enkel og bedre måde at sende pakker ud til kunderne på.