Grav, hop, kravl og mere for at redde den bedårende Meerkatz!

August 6, 2014
Posted in Newsroom
August 6, 2014 PRNordic

Et charmerende nyt puzzle platform spil, Meerkatz Challenge, formår at skabe et mobilspil som har en slående balance mellem en uimodståelig sødhed samtidig med at opnå en ”puzzling” perfektion.

 

København – 5. august, 2014 – Fans af puzzle platform eventyrs spil har en uimodståelig ny titel at tilføje til deres bibliotek med Meerkatz Challenge fra Travian Games, GmbH, tilgængelig til iOS fra i dag i App Store på verdensplan. Det er op til spillerne at ledsage en indtagende klan af ”meerkats” igennem eksotiske lokationer i deres søgen efter et nyt hjem. Meerkatz Challenge er et puzzle platformspil til iOS som indeholder velkendte og udfordrende gameplay. En uimodståelig flok meerkats er på jordomrejse i søgen efter fred og ro, og spillere må hjælpe med at guide klanen sikkert igennem hver level.

”Meerkatz Challenge er designet til at appellere til en bred vifte af spillere, dyre-elskere og puzzle fanatikere”, siger Vera Frisch, spildirektør for Meerkatz Challenge, Travian Games. ”Meerkatz Challenge er ikke bare sød og uimodståelig, men spillere vil komme til at have glæde af en strategisk udfordring for at rede flokken af meerkats.”

Designet til mobilspillere i alle aldre, kombinere Meerkatz Challenge et nemt-at-spille og velkendt spilmekanik med udfordrende puzzles, komplimenteret af finurlig musik og smukke håndtegnede baggrunde. Spillere kan vælge at gennemføre hver bane i eget tempo, enten at afslutte dem hurtigt, eller tage deres tid til at tjene 3 stjerner. Flokken af Meerkatz kommer ikke til at vandre rundt uden mål, men vil bruge et sæt færdigheder for at komme rundt om forhindringer og undgå fjender.

Med mere end 50 baner, vil spillere rejse igennem forskellige lokationer i Afrika i deres søgen efter et perfekt hjem for deres indtagende vandrere. Meerkattene vil bruge deres færdigheder som at glide, hoppe, løbe og grave for at undgå dødsensfarlige fjender og farlige forhindringer. Travian Games vil levere fremtidige opdateringer som indeholder nye, eksotiske lokationer som Meerkattene kan udforske.

Meerkatz Challenge er tilgængelig på iTunes App Store for 19 kr. via følgende link: https://itunes.apple.com/dk/app/meerkatz-challenge/id732854001?mt=8

Promo version
Hvis du er interesseret i en gratis promo version, så kontakt os venligst og vi vil sende dig en kode.

Fans kan tilslutte sig klanen fra Meerkatz Challenge på følgende links:
Facebook: https://www.facebook.com/MeerkatzChallenge
Twitter: https://twitter.com/MKChallenge
Instagram: http://instagram.meerkatzchallenge

Pressemateriale
Trailer, screenshots og spilinformation kan downloades her

Om Travian Games
I sommeren 2004, lagde publiceringen af det første Travian spil fundamentet for oprettelsen af et af de mest succesfulde selskaber i den tyske spilindustri. Siden starten med kun fire ansatte, har selskabet vokset dramatisk i løbet af få år og besidder i dag mere en 150 ansatte. Dette gør det München-baserede Travian Games GmbH til Bavaria’s højest besatte spilleselskab i spilindustrien. Produkter i Travian Games’ portfolio bliver spillet i mere end 200 lande rundt om i verden og er oversat til mere end 42 forskellige sprog. Travian Games er bevidste om deres sociale ansvar som et succesfuldt tysk selskab og er engagerede i forskellige igangværende velgørenhedsprojekter. Uanset om det er etablering af skoler i udviklingslande, donere hardware til indenlandske velgørenheder, eller at støtte forskningsprojekter på internationale universiteter – Travian Games’ handlinger demonstere tydeligt deres sociale engagement. Mere information om Travian Games kan findes på http://www.traviangames.com/.

Kontakt
Peter Jakobsen
+45 4019 1908
peter.jakobsen@prnordic.com