Ice Age: Den vildeste rejse

October 19, 2016
Posted in Newsroom
October 19, 2016 PRNordic

Julegaven sikret – 17. November 2016

Fantastiske Ice Age hitter igen!

Scrat forfølger endnu engang det flygtige agern og slynges pludseligt ud i universet. Her får han ved et uheld udløst en række kosmiske begivenheder, der truer med at ødelægge hele verden. Nede på Jorden må Sid, Manny, Diego og resten af flokken forlade deres hjem og begive sig ud på en storslået rejse. På deres nye eventyr oplever de nye, eksotiske lande og møder et væld af herlige og farverige bekendtskaber.

Masser af bonusmateriale. Se her!

Når du køber filmen i boks får du langt mere med: Blandt andet en hel lille film med Scrat, sing-along og endda den berømte videnskabsmand Neil deGrasses flotte animerede forklaringer af mange af de ting som sker i filmen. Masser af underholdning og information, til både hjerte, hjerne og lattermuskler.

2016.10.16 - Ice Age Collision Course - Sendout graphics middel strip.jpg

Scrat: Spaced Out Mini-Movie • Ice Age: The Story So Far • Scratasia: Scrat’s Solo Adventures

Mysteries of the Scratazons • The Science of It All: deGrasse Tyson deBunks • Star Signs of the Animal Kingdom

“Figaro” Sing-Along • Gallery

Var det noget med et sneak-peak? Neil deGrasse Tyson deBunks forklare asteroidebælte med Scrat.

Eller oplev den skøre forklaring på Ice Age’s mystiske stjernetegn med fokus på energiske Scrat og døsige Sid.

Hot news : Bedste chillogy ever at få release!

Uundgåelig til julehyggen – Ice Age udkommer også i en fantastisk 1-5 pakke, både i DVD samt BD format! Saml flokken, og gør jer klar til at grine højt til den bedste animerede “chillogy” gennem tiderne! Nu kan du glæde dig til at se alle fem vanvittigt morsomme Ice Age-film i en supercool samling. Mød Manny, Sid, Diego og Scrat i den originale verdensomspændende hitkomedie, der startede det hele. Tag derefter med ud på de actionfyldte eventyr med dine yndlings istids-helte, og følg deres stræben efter at leve livet og ikke mindst overleve i den forhistoriske verden. Her støder de på forunderlige overraskelser og farverige karakterer på deres vej. Dette mammutstørrelse-sæt med fem film inkluderer også den helt nye Ice Age: Den vildeste rejse!

2016.10.16 - Ice Age Collision Course - Sendout graphics buttom strip.jpg

Ice Age: Den vildeste rejse kan findes digital EST HD / SD fra 2016.11.07 samt som VOD fra 2016.11.21.