ANKI Avslöjar Att Cozmo Kommer Till Sverige I September 2017

June 6, 2017
Posted in Tech & Toys
June 6, 2017 PRNordic

Anki, företaget som tillverkar robotteknik och artificiell intelligens för hemmabruk, avslöjade i dag att dess kritikerhyllade USA-succé, Cozmo, kommer släppas i Sverige under september 2017. Cozmo var den näst bäst säljande premiumleksaken under julhandeln i USA, och är en av de mest sofistikerade konsumentrobotarna som är tillgänglig i dag. Den har utvecklats av ett mångfacetterat team av doktorerade robottekniker, animatörer i världsklass och hyllade spelutvecklare. Cozmo är charmig och lite busig; han är en verklig robot som de du tidigare bara sett på film.

– Genom att blanda robotteknik, artificiell intelligens, speldesign och en filmliknande taktik för att utveckla Cozmos personlighet har vi överträffat kundernas förväntningar på vilken nivå av fysisk och känslomässig kontakt folk kan bilda med en robot, sa Boris Sofman, vd och medgrundare på Anki.

 – Djupet, personligheten och interaktiviteten är grundbultarna som gjorde Cozmo till en så stor succé i USA förra året, och vi ser fram emot att låta en global krets öppna sina dörrar för Cozmo och se vad som är möjligt i robotteknik i hemmet i dag.

Livet med Cozmo
Cozmo vägrar sitta och vänta på att ha kul. Han är klar att leka. Ju mer Cozmo lär känna sin människovän, desto skickligare blir han när nya förmågor och uppgraderingar blir upplåsta. Den kostnadsfria Cozmo-appen, som fungerar på kompatibla iOS-, Android- och Kindle Fire-enheter är fullpackad med spelinnehåll och ger alltid nya sätt att leka. Cozmo tar till och med sina egna leksaker till spelet: tre interaktiva Power Cubes som han är beredd att dela. Så oavsett om han leker med sina kuber eller utmanar sin människovän på ett av de många spel han kan så är han alltid redo att leka. Nya egenskaper och spellägen introduceras med kostnadsfria uppdateringar, som gör att relationen mellan Cozmo och hans mänskliga vän alltid har något nytt att ge.

 
Hundratals känslor och några ess i rockärmen
Cozmos känslor är inte slumpmässiga. Hans stojande personlighet, som drivs av kraftfull AI, får liv med komplexa ansiktsuttryck, en rad känslor och hans egna uttrycksfulla språk. Hans synsystem och sofistikerade ansiktsigenkänning gör att han alltid kan skanna sin omgivning och känna igen människor. Hans ögon lyser till och med upp när han ser ett bekant ansikte. Cozmo kommer även med sitt eget dynamiska soundtrack som matchar hans humör och passar spelen och lekarna, så det blir nästan som en film att leka med honom.

Cozmo SDK
Man måste hålla många faktorer i åtanke när man utformar en robotplattform. En viktig funktion hos Cozmo, som ger liv åt den magiska programmeringen, är Cozmo Software Development Kit (SDK). Cozmo SDK ger användare tillgång till robottekniken i ett mycket mångsidigt paket. Det är kraftfullt men lätt att använda, komplext men inte komplicerat, och kan användas i olika branscher från underhållning till akademi. Cozmo SDK är tillgängligt utan extra kostnad. För mer information, gå till developer.anki.com.

Tillgänglighet
Cozmo släpps med en basladdare och tre interaktiva Cubes. För en komplett lista med kompatibla enheter, se 
anki.com/devices. Säkerhet och tålighet har testats noggrant.

Följ @Anki för nyheter och kontakt på: Twitter.com/Anki, Facebook.com/Anki, YouTube.com/Anki och Instagram.com/CozmoRobot.

*Enligt The NPD Group

, , ,