Anastasios Soulis i Thunderbirds

December 20, 2017
December 20, 2017 PRNordic
Säsong 2 börjar visas nästa år!
Nu kommer nystarten för den ikoniska barnserien Thunderbirds i och med säsong två som kommer till nationell tv. Omlanseringen av serien har mottagits extremt väl av både allmänheten och media världen över. Den första säsongen är älskad för att den uppmuntrade till samarbete, visade hur viktig sammanhållning är och för de fantastiska animeringarna.
Äventyret fortsätter
“Om ni och International Rescue tyckte att jag var illa … Vänta bara.”  – The Hood

De fem Tracy-bröderna agerar från en dold öbas i Stilla havet med sina otroliga och högteknologiska Thunderbird-fordon i ett enda syfte: att hjälpa folk i nöd.
I slutet av säsong 1 ställdes The Hood inför rätta. Nu står International Rescue inför sin största utmaning hittills – The Mechanic, som bygger monstruösa maskiner för att ställa till med kaos i världen. Vem är denna mystiska nya skurk, och vad har han för koppling till The Hood? Snart kommer svaren på de här och andra frågor.
Röster 
Väl valda skådespelare och professionella rösttalanger hjälper till att ge liv till våra hjältar under deras farliga uppdrag. Nedan finns en lista över de som gjort rösterna till huvudkaraktärerna i Thunderbirds.
Scott Oliver Åberg
Virgil Christian Hedlund 
Alan Melker Duberg
Gordon Freddy Åslund
John Anastasios ”Stasse” Soulis
Brains (IQ) Arman Cho 
Kayo Mikaela Ardai Jennefors
Var och när?
Se sändningstider i tv-tablåerna. Säsong 1 finns även tillgänglig på Viaplay.
, , , , ,