ANKI JULKAISEE SUPERTRUCK-ROBOTTIREKAT!

December 15, 2016
Posted in Newsroom
December 15, 2016 PRNordic

Suuresti odotettu lisäosa maailman älykkäimpään taisteluautojärjestelmään on saatavilla nyt Pohjoismaissa!

 

 

Anki, kuluttajarobotiikkaan ja tekoälyyn (AI) erikoistunut yritys, vie suosituin Anki OVERDRIVE -taistelukisajärjestelmänsä seuraavalla tasolle julkaisemalla uudet Supertruck-rekat, FREEWHEEL ja X52. Saatavilla tänään kaupoista ja verkosta. 

 

Uudet taistelurekat kasvattavat Anki OVERDRIVE -kokemusta ällistyttävän kokoisella rungollaan, joka on lähes kolme kertaa nykyisten Supercar-autojen kokoinen. Kokonsa lisäksi Supertruckit on varusteltu voimakkailla uusilla aseilla sekä riemastuttavilla pelitiloilla, jotka luovat mahdollisuuden täydelliselle taitojen testille, missä koko ja voima asetetaan nopeutta ja ketteryyttä vastaan. 

 

FREEWHEEL ja X52 ovat kriitikkojen ylistämän Hollywoodin autosuunnittelija Harald Belkerin luomia. Hänen rohkeat visionsa ja tyylinsä on nähty sellaisten suosittujen elokuvien futuristisissa ajoneuvoissa kuten Minority Report, TRON: Legacy (2010) ja Total Recall (2012). Jokainen Supertruck saapuu uusilla aseilla varustettuna, kuten X52:n vastustajat radalta räjäyttävä ”Pulse Ram” ja FREEWHEELin vastustajien Supercarit hallitsemattomaksi tekevä ”Gravity Trap”. Nämä ajoneuvot jykevöittävät pelaamista ja tasoittavat pelikenttää, mikä pistää pelaajien todelliset taidot testiin.

 

Sen lisäksi että Supertruckeja voi komentaa missä tahansa Anki OVERDRIVEn avoimista pelitiloista, taistelurekat sisältävät myös oman rajoitetun pelitilansa nimeltään TAKEOVER. TAKEOVER-tilassa pelaajat aloittavat ottelun valitsemallaan Supercarilla. Pelaaja, joka saa rikottua Supertruckin puolustukset, ottaa sen hallintaansa ja tuhoaa vastustajiaan, kunnes seuraava pelaaja rikkoo puolustukset ja ottaa Supertruckin hallintaansa.