Anki Lanserar Robotiska Supertruckar!

December 15, 2016
Posted in Newsroom
December 15, 2016 PRNordic
En efterlängtad expansion till världens mest intelligenta stridsracingsystem finns nu i nordiska butiker!
 
 
Anki, företaget för konsumentrobotik och -AI, tar nu sitt stridsracingsystem, Anki OVERDRIVE, till nästa nivå i och med lanseringen av de nya supertruckarna FREEWHEEL och X52 som finns tillgängliga i butiker och online i dag.
 
De nya stridstruckarna förstorar upplevelsen i Anki OVERDRIVE med en imponerande storlek, nästan trippelt de nuvarande superbilarna. Men förutom storleken kommer Supertrucks också utrustade med kraftfulla nya vapen och spännande spellägen som kommer att göra klart för den ultimata prövningen av färdigheter när storlek och styrka möter fart och smidighet.
 
FREEWHEEL och X52 skapades av kritikerhyllade Hollywood-bildesignern Harald Belker, vars djärva vision och stil för futuristiska fordonsutformningar har setts i uppskattade filmer som Minority Report, TRON: Legacy 2010 och Total Recall 2012. Varje supertruck kommer med nya vapen, som X52:s ”Pulse Ram”, som skjuter bort motståndare från banan, och FREEWHEELs ”Gravity Trap” som kopplar ur motståndares superbilar så att de förlorar kontroll. Fordonen är skapade för att göra spelet mer robust och jämna ut spelplanen så att det verkligen bara är spelarnas färdigheter som avgör när det faktiskt gäller. 
 
Förutom att styra supertruckar i något av Anki OVERDRIVEs öppna spellägen kommer stridsriggarna lastade med sitt egna exklusiva spelläge: TAKEOVER. I TAKEOVER börjar spelarna varje match i sin egen superbil, men den som kan slå igenom en supertrucks försvar tar kontroll över fordonet för att skaka om sina motståndare tills en annan spelare kopplar från dem genom att själv ta kontroll över supertrucken.