ANKI lanserer Supertrailere!

December 15, 2016
Posted in Newsroom
December 15, 2016 PRNordic

Den svært etterlengtede utvidelsen av verdens mest intelligente racingsystem kan nå fås i nordiske butikker!

 

 

Anki, et selskap som spesialiserer seg på forbrukerrobotikk og kunstig intelligens, tar sitt populære racingsystem Anki OVERDRIVE til nye høyder med lanseringen av supertrailerne FREEWHEEL og X52, som er tilgjengelige i butikker og på nett i dag. 

 

De nye kamptrailerne gjør opplevelsen i Anki OVERDRIVE enda større med slående karosserier som er nesten tre ganger så store som superbilenes. I tillegg til størrelsen er også supertrailerne utstyrt med kraftige nye våpen og heseblesende nye spillmoduser som gir en optimal test av ferdigheter. Her er det størrelse og styrke mot fart og smidighet som gjelder. 

 

FREEWHEEL og X52 er utviklet av den kritikerroste Hollywood-bildesigneren Harald Belker, hvis vågale visuelle stil og futuristiske kjøretøyer er blitt sett i populære filmer som Minority Report, TRON: Legacy 2010 og Total Recall 2012. Hver supertrailer har nye våpen, slik som X52s «Pulse Ram», som kan blåse motstandere av banen, og FREEWHEELs «Gravity Trap», som deaktiverer motstandernes superbiler slik at spilleren mister kontrollen. Kjøretøyene er utviklet for å gjøre spillingen mer robust og rettferdig, slik at spillerne virkelig får satt ferdighetene sine på prøve. 

 

I tillegg til å kjøre supertrailere i Anki OVERDRIVEs åpne spillmoduser kan du prøve deg på de nye kampbilenes egne eksklusive spillmodus, som heter TAKEOVER. I TAKEOVER starter spillerne hver kamp i sin utvalgte superbil. Den som klarer å trenge gjennom forsvarsverkene til en supertrailer, tar kontroll over denne og kan så gyve løs på motstanderne til han eller hun blir deaktivert av en annen spiller, som da overtar kontrollen over supertraileren.