Anki OVERDRIVE er nå til salgs i Norge

October 19, 2016
Posted in Newsroom
October 19, 2016 PRNordic

Anki OVERDRIVE, en revolusjon innen leker, spill og kunstig intelligens, kommer til Norden.

 

I Anki OVERDRIVE slås klassiske bilbaner sammen med spilling på nettbrett og mobiltelefoner. Anki OVERDRIVE benytter seg av teknologi som er så avansert at det føles som fremtiden. Det er et svært intelligent bilbanespill hvor spillerne kontrollerer ekte fysiske superbiler via håndholdte enheter for å konkurrere mot venner, familie eller datastyrte førere. Nyskapende kunstig intelligens gjør at bilene kan styre seg selv på banene og bruke ulike strategier for å vinne.

 

Bak denne blandingen av leke og dataspill står Anki, et selskap fra California som spesialiserer seg på robotikk og kunstig intelligens. Anki er nå klar til å lansere Anki OVERDRIVE i Danmark, Finland, Norge og Sverige i dag.

 

«Med Anki OVERDRIVE har vi skapt en ny form for lek som gir et enestående nivå av tilpasningsmuligheter, personlighet og samhandling til et fysisk spill. Vi har etablert en ny kategori av underholdning i skjæringspunktet mellom videospill, leker og robotikk,» sier Boris Sofman, grunnlegger og administrerende direktør i Anki.

 

I Anki OVERDRIVE kontrollerer spillerne et utvalg svært detaljerte superbiler på baner de har satt sammen i sin egen stue. Spillets innovative magnetiske og modulære banesystem lar spillerne bygge sine egne baner og kaste seg rett inn i handlingen innen minutter. Spillerne kan spille sammen selv om noen bruker Android- og andre iOS-enheter. Spillet støtter inntil fire spillere samtidig, men det kan også spilles alene mot datastyrte biler, eller som en kombinasjon av datastyrte biler og mennesker.

 

Bilene i Anki OVERDRIVE er skapt av bildesigneren Harald Belker fra Hollywood. Belkers visuelt vågale visjoner og stil er blitt sett i futuristiske kjøretøyer i filmer som Minority Report (2002), TRON: Legacy (2010) og Total Recall (2012). Alle bilene kan tilpasses med hundrevis av nye virtuelle våpen og oppgraderinger i mobilappen.

 

Startpakken «Anki OVERDRIVE Starter Kit» har en utsalgspris på NOK 1949,99 og inneholder to superbiler og 10 separate FlexTrack-moduler som eieren kan bruke til å bygge åtte ulike kampbaner.

 

Spillerne kan også utvide banene ved å legge flere kjøretøyer og banedeler til startpakken. Det kan bygges enorme megabaner med uendelige variasjoner og nye muligheter for spilling. Prisene på banepakker og tilbehør varierer mellom NOK 144,99 og NOK 379,99 per pakke, mens ekstra superbiler koster NOK 659,99 eller NOK 759,99.