Anki OVERDRIVE on julkaistu nyt Suomessa

October 19, 2016
Posted in Newsroom
October 19, 2016 PRNordic

Anki OVERDRIVE tuo lelujen, pelien ja tekoälyn uuden vallankumouksen Pohjoismaihin.

 

Anki OVERDRIVE yhdistää klassiset autoradat tableteilla ja mobiilipuhelimilla pelaamiseen. Futuristiselta tuntuvaa huipputeknologiaa sisältävä Anki OVERDRIVE on mitä älykkäin taisteluautopeli, jossa pelaajat ohjaavat oikeita robottiautoja kannettavien mobiililaitteiden avulla kisatessaan ystäviään, perhettään ja tietokoneen ohjaamia komentajia vastaan. Huippumoderni tekoäly sallii autojen ohjata itseään radalla ja käyttää erilaisia taktiikoita kisatessaan kohti ruutulippua.

 

Anki, Kalifornian San Franciscossa sijaitseva robotiikka- ja tekoäly-yhtiö, vastaa uudenlaisista leluista sekä peleistä ja julkaisee tänään Anki OVERDRIVEn Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa.

 

Pystymme Anki OVERDRIVEn avulla toimittamaan uuden tavan pelata, mikä tarjoaa sellaisia muokkausmahdollisuuksia, persoonallisia hahmoja ja interaktioita, mitä ei ole aiemmin nähty fyysisissä leluissa. Se luo täysin uuden viihdekategorian, joka löytyy videopelien, lelujen ja robotiikan risteyskohdasta“, toteaa Boris Sofman, Ankin perustaja ja toimitusjohtaja.

 

Anki OVERDRIVE -pelaajat ohjaavat yksityiskohtaisia superautoja radalla, jonka he ovat itse rakentaneet olohuoneeseensa. Pelin innovatiivisen modulaarinen rakenne antaa pelaajien luoda omat rantansa ja hypätä suoraan toimintaan minuuttien sisällä. Pelaajat voivat pelata yhdessä, vaikka käytössä olisi sekä Android- että iOS-laitteita. Peli tukee kerralla neljää pelaajaa, mutta sitä voidaan pelata myös yksin tietokoneen ohjaamia autoja vastaan tai sekoittamalla ihmis- ja tietokonepelaajia.

 

Anki OVERDRIVEn ajoneuvot ovat Hollywoodin autosuunnittelija Harald Belkerin luomia. Hänen rohkeat visionsa ja tyylinsä on nähty sellaisten elokuvien futuristisissa ajoneuvoissa kuten Minority Report (2002), TRON: Legacy (2010) ja Total Recall (2012). Kaikki ajoneuvot ovat muokattavissa mobiilisovelluksen sadoilla uusilla virtuaaliaseilla ja -päivityksillä.

 

Anki OVERDRIVE Starter Kitin ohjevähittäishinta on 205,99 €. Se sisältää kaksi superautoa ja 10 modulaarista FlexTrack-palaa, minkä avulla pelaajat voivat rakentaa kahdeksan erilaista taistelurataa.

 

Pelaajat voivat laajentaa aloituspaketin taisteluratojaan lisäajoneuvoilla sekä ratapaloilla ja rakentaa massiivia megaratoja, jotka tarjoavat loputtomia variaatioita ja uusia pelimahdollisuuksia. Lisäratapaketit ja lisäosat ovat saatavilla hintaan 14,99–39,99 € per paketti, ylimääräiset robottiautot ovat saatavilla hintaan 69,99–79,99 €.