Barn väljer lagarbete och sammanhållning med Thunderbirds

May 24, 2017
Posted in Newsroom
May 24, 2017 PRNordic

Action- och räddningsserien toppar listan på Viaplay Sweden


Den nya versionen av ikoniska barnserien Thunderbirds har nått tittarframgång med säsong 1. Serien har haft fina tittarsiffror på SVT, där den första säsongen tidigare har sänts. Thunderbirds toppar listan på barnserier på Viaplay, och ligger Topp 5 inom barnprogram på Viaplay i Sverige.

När katastrofen är framme, finns International Rescue där! Från sin dolda ö-bas i södra Stilla Havet rattar de fem Tracy-bröderna fantastiska, banbrytande Thunderbird-fordon från djupet av haven till världsrymdens högsta punkt – allt i ett enda syfte: att hjälpa andra i nöd. Serien uppmuntrar lagarbete och betonar vikten av sammanhållning.

Passionen för att rädda andra i nöd hjälper till att föra de fem bröderna närmare varandra. Tracy-familjens lagarbete och enighet är det som krävs för att rädda liv och slåss mot farorna år 2060. Deras osjälviska hjältemod och tapperhet är legendarisk och vart än trubbel hopar sig på horisonten, så är International Rescue redo att rycka in.

Över femtio år efter sin första tv-debut har ITV Studios och Nya Zeeland-baserade Pukeko Pictures tolkat den klassiska Thunderbirds-serien i samarbete med världsberömda Weta Workshop (Avatar, King Kong, Sagan om Ringen).

Denna nyversion av den ikoniska serien har producerats genom en unik blandning av häpnadsväckande CGI-animation och live-action modeller. Thunderbirds visar på Pukeko Pictures och Weta Workshops banbrytande kreativitet och tekniska briljans. TV-serien levererar en helt ny nivå av animerat action-äventyr för dagens publik, samtidigt som den till stor del hyllar arvet från den klassiska serien.

Säsong 1 har haft stor framgång, eftersom Thunderbirds har visat att familjesamarbete och enighet skapar styrka. Entusiaster i hela landet väntar nu tålmodigt på den kommande andra säsongen att visas på SVT. Medan vi väntar, erbjuder Viaplay hela första säsongen via streaming eller tillgänglig för nedladdning för att avnjutas när som helst och säsong 1 kommer att visas i repris på SVT under sommaren för alla som missat den tidigare.

,