Barn velger samarbeid og samhold med Thunderbirds

May 24, 2017
May 24, 2017 PRNordic

Action- og redningsserien til topps på Viaplay Norge


Gjenskapningen av den legendariske barneserien Thunderbirds var en stor suksess i første sesong. Ikke bare hadde serien sterke seertall på NRK, der sesongen ble sendt først – Thunderbirds er nå på topp ti blant barneseriene på Viaplay.

Når katastrofen inntreffer, står International Rescue klare til å hjelpe! Fra en skjult base på en øy i Sør-Stillehavet setter de fem Tracy-brødrene seg bak spakene på merkverdige og nyskapende Thunderbird-farkoster og reiser til havets dyp og det ytre verdensrom med ett mål for øyet: å hjelpe mennesker i nød. Serien oppfordrer til lagarbeid og legger vekt på samhold.

Engasjementet for å hjelpe mennesker i nød fører de fem brødrene nærmere sammen. Tracy-familiens samarbeid og samhold gir dem tryggheten de trenger for å utføre redningsoppdrag og nedkjempe farer i år 2060. Det går gjetord om familiens uegennyttige heltemot og tapperhet – uansett hvor det oppstår problemer, står International Rescue klare til å hjelpe.

Over femti år etter at serien ble vist for første gang på TV, har ITV Studios og newzealandske Pukeko Pictures gjenskapt den klassiske Thunderbirds-serien i samarbeid med verdenskjente Weta Workshop (Avatar, King Kong, Ringenes herre).

Nyinnspillingen av serieklassikeren er gjort med en unik kombinasjon av fantastisk dataanimasjon og virkelige modeller. Thunderbirds står som et eksempel på Pukeko Pictures’ og Weta Workshops’ banebrytende kreative og tekniske arbeid. TV-serien gir dagens seere actionfylte animasjonseventyr på et helt nytt nivå, samtidig som tittelen er en samvittighetsfull hyllest til klassikeren den bygger på.

Første sesong har vært en stor suksess, og Thunderbirds har vist at samarbeid og samhold i familien skaper styrke. Fans over hele landet venter nå tålmodig på at den kommende sesongen skal vises på NRK senere i år. I mellomtiden tilbyr Viaplay hele den første sesongen via strømming eller nedlasting.

,