Trivia Crack når nye høyder i Skandinavia

August 26, 2016
Posted in Newsroom
August 26, 2016 PRNordic

Besettelsen for spørrespillet som erobret millioner av brukere verden over, kommer til Norge

Trivia Crack, spørrespillet som nådde global suksess, har fanget oppmerksomheten til over 200 millioner brukere verden over. Spillet når nå nye høyder blant ungdom i Norge.

Trivia Crack har tatt verden med storm. Det ble rangert på topplisten over Stores’ Beste i 2014, samt App Stores Beste i 2015. Etter å ha ledet rangeringer i over 36 land, og vært verdens femte mest spilte spill i historien, har det ikke sluttet å fange nye publikum. Nå er det Norges tur, hvor tusener av unge har latt seg fascinere av appen.

Vi ser interessante tendenser i Skandinavia både fra spesielt ivrige til mer tilfeldige spillere. De har sendt inn mer enn 800 000 spørsmål, og leder den europeiske rangeringen,” sier Maximo Cavazzani, administrerende direktør i Etermax. “Det er fantastisk hvordan spillet har nådd publikum over hele verden: Fra Argentina til Canada, fra Tyrkia til Norge.

Etter å ha erobret flere land i Amerika og Europa er Trivia Crack stigende i popularitet i de nordiske landene. Spesielt i Norge har det blitt det hyppigst nedlastede spørrespillet og en favoritt blant unge – de fleste av dem mellom alderen 13 og 28 år som elsker å svare på spørsmålene om sport, film, tv-serier, musikk og fun facts om geografi, naturfag og historie.

Trivia Crack er et spill hvor brukerne kan lære mens de spiller. Det blander søte, tegneserie-aktige design med et bredt spekter av nye og gøyale spillspørsmål. Spillet karakteriseres med sitt åpne spillsamfunn hvor spillerne kan rangere og foreslå spørsmål om aktuelle temaer. På denne måten har det norske folk integrert disse temaene i spillet ved å foreslå over 100, 000 spørsmål. Eksempler på de mest populære spørsmålene er: ‘Hvor ligger elven Nilen ?’; ‘Hvilken av disse er ikke sykkelryttere?’; ‘Hvem drepte Albus Humlesnurr fra Harry Potter-serien?’; ‘Hvor finner vi klorofyll?’. 

Den mest populære kategorien i landet er Sport:

PastedGraphic-1.png

 

Den vanskeligste kategorien er Kunst:

PastedGraphic-2.png

 

Trivia Crack kan lastes ned fra de følgende nettbutikkene for applikasjoner

Apple AppStore

GooglePlay

, , ,