Blændende rejse med Ghost in the Shell

July 13, 2017
Posted in Newsroom
July 13, 2017 PRNordic

Oplev Pilou Asbæk i den visuelt fantastiske film Ghost in the Shell fra 10. august 2017

2017-07-13 – Pilou Asbæk har en fremtræden rolle i denne science fiction tegneserie-til-film transformation. Major (Scarlet Johansson) var en elitesoldat der kom ud for en alvorlig ulykke – hendes hjerne kunne reddes, mens kroppen nu er den nyeste cyborg teknologi. Hun er mest maskine og arbejder for en organisation der kun har ét mål – at stoppe verdens værste og ekstremist forbrydere. Specielt de ekstremister der mener, at den teknologi der har sikret Majors overlevelse skal stoppes.

Kuze er den værste af dem alle. En ekstremist forbryder, der ønsker at stoppe den teknologiske udvikling. Da det endeligt lykkedes Major at stå ansigt til ansigt med Kuze, må hun stille spørgsmål ved hendes egen eksistens og sande hun har mere tilfælles med Kuze, end hun er præget til at bryde sig om…

Ghost in the Shell er instrueret af Rupert Sanders. Ham og hans hold er med til at sikre en fængslende historie, godt skuespil og ikke mindst fantastiske og innovative special effekter. Det er Moving Picture Company, som har hjulpet Rupert Sanders med at realisere effekterne i hans vision af Majors verden. Moving Picture Company har vundet et stort antal priser – heriblandt flere Academy Oscars.

Oplev danske Pilou Asbæk i rollen som Batou i denne blændende flotte film. Det er anden gang han spiller gang sammen med Scarlett Johansson. Første gang man så de to sammen på lærredet, var i filmen Lucy fra 2014.

, ,