BLIV LOKAL MESTER I FODBOLD!

June 13, 2018
Posted in Games
June 13, 2018 PRNordic

Landsdækkende FIFA18 turnering i HiFi Klubben

vil vise hvem der er den lokale mester i fodbold!

Århus, den 11 juni 2018Det ikke kun i byer med store arenaer at fodbold evnerne bliver testet af. Nu kommer muligheden også for en række lokalområder Danmark over, hvor man får chancen, for at vise sine digitale færdigheder. Hvis du er god med en fysisk bold, kan du nu også bevise at du kan sparke den rundt virtuelt med en controller i computerspillet FIFA 18. Dette er en af de få gange hvor du rent faktisk kan spille fodbold i en turnering uden at skulle have sportstøj på.

Landsdækkende finale i København

Du behøver ikke at spille på landsholdsniveau for at kunne skimte en finale i det fjerne. Hvis dine evner skulle sikre dig en førsteplads i en af de lokale turneringer, får du chancen for at tage finalen i København. Der vil blive afholdt slutspil hvor deltagerne bliver sat i grupper og derved spille sig frem til finalekampene.

Den lokale indledende turnering bliver afholdt i alle HiFi Klubbens 30 butikker landet over, fra mandag den 11. juni og fortsætter til og med lørdag den 16. juni, med den landsdækkende finale, som finder sted søndag den 24. juni i København.

“Vi vil gerne invitere til en lydoplevelse, som om du sad på et fyldt stadion i Rusland. Alle er velkomne til at kigge ind i en af vores butikker og mærke gåsehuden, når brølet rejser sig fra titusindvis af mennesker. Det er nemlig dét, som er forskellen mellem at se det på TV og at få den realistiske oplevelse i en hjemmebiograf. ” – Udtaler Thomas Nielsen, Content Manager i HiFi Klubben.

Turneringsreglerne er som følgende:

• Danmark vs. Frankrig (deltagere spiller som Danmark)

• Kamplængde sat til 2×4 minutter. Men der spilles kun én halvleg.

• Niveau: Amatør

• Andre indstillinger: Standard

Der skal kæmpes for at få den højeste score i løbet af første halvleg. Tidspunktet for de første mål vil blive noteret, sådan at der kan findes en vinder, hvis der er to eller flere, som har lige høj score.

Mere info om regler og præmier kan findes på HiFi Klubbens hjemmeside

URL: https://www.hifiklubben.dk/fifa18

Om HiFi Klubben

HiFi Klubben er en dansk virksomhed der blev stiftet i 1980 under navnet Danmarks HiFi Klub. virksomheden har over 101 butikker fordelt i Skandinavien, og i 2011 åbnede HiFi Klubben de første to butikker i Holland. I butikkerne bliver der udelukkende solgt lyd- og billed-elektronik. Selskabet har hovedsæde i Lystrup.

Kæden har samlet ca. 700 medarbejdere, fordelt på det centrale værksted, lager, backoffice og over 100 butikker.

, , ,