Comédies À La Carte-samlingen bringer latter til hjemmet ditt i sommer

July 6, 2017
Posted in Newsroom
July 6, 2017 PRNordic

Det europeiske VOD distribusjonsinitiativet Walk This Way lanserer sin nye sesong av europeiske filmer med en forfriskende samling av komedier. Samlingen tilbyr en bredt utvalg av stiler fra romantisk komedie til kunsthusperler – og vil være tilgjengelig fra 10. juli på iTunes, Google Play, Sony, Microsoft og Amazon Prime.

Walk This Way – et prosjekt, som EUs MEDIA finansierer for europeiske filmer rett på DVD – lanserer tredje sesong i Storbritannia med en samling av europeiske komedier for enhver smak.

Not My Day
Not My Day (Tyskland, 2014), Till (Axel Stein), en bankkasserer midt i 30-årene, lever et kjedelig, begivenhetsløst liv. Ekteskapet med Miriam er lykkelig, men er i ferd med å med å gå inn i et blindspor etter mange harmoniske år. Till blir tatt bort fra rutinen da en bankraner stormer filialen og tar Till og bilens hans som gissel. Da kidnapperen tar av seg masken, kjenner Till igjen Nappo (Moritz Bleibtreu), en bedrager som hadde søkt om lån i Tills bank. Mens politiet setter opp veisperringer, bestemmer Nappo seg for å forlate Till i bagasjerommet og forsvinne med utbyttet. Men ting går ikke helt sånn og Till og Nappo unnslipper sammen. Etter det første sjokket, kaster Till alle hemninger og begir seg it på et eventyr med kidnapperen hans …

Filmen er regissert av Peter Thorwarth, og har med filmstjernen Moritz Bleibtreu, kjent for sine roller i World War Z, The Baader Meinhof Complex og den tyske kultfilmen, Run Lola Run.

News From Planet Mars
News From Planet Mars (Frankrike, 2016). Philippe Mars (François Damiens) er en fornuftig mann i en gal verden. Han prøver å være en god far, en snill eksmann, en grei kollega, et forståelsesfullt søsken … men planetene har ikke akkurat vært i hans retning i det siste. Med en sønn som er blitt hardcore veganer, en datter som er en patologisk streber og en søster som selger for store malerier av de nakne foreldrene deres, så virker det som for den alltid så forsiktige Phillipe at oppførselen til alle rundt ham blir mer og mer rar … Da den sure (for å si det mildt) kollegaen Jerome (Vincent Macaigne) ved et uhell klipper i øret hans og deretter flytter inn i Philippes leilighet, går ting fra dårlig til sinnssykt for helten vår.

One Man and His Cow
One Man and His Cow (Frankrike, 2016). Fatah (Fatsah Bouyahmed) er en ydmyk bonde i Algerie. Stoltheten og gleden hans er kuen Jacqueline, og han drømmer om å ta henne til landbruksshowet i Paris. En dag, til alle i landsbyens forbløffelse, får han en invitasjon til showet, og drar hjemmefra for første gang, og tar en båt over Middelhavet til Marseille. Derfra drar til han fots i Frankrike med sin kjære ku. På veien har Fatah og Jacqueline noen overraskende møter i dette hjertevarmende og noen ganger heseblesende road trip-eventyret. En øyeåpnende og ganske rørende reise i dagens Frankrike …

Miss Sixty
Miss Sixty (Tyskland, 2014). De gode nyhetene er at du kan leve til du er hundre. De dårlige nyhetene er at samfunnet ikke trenger deg etter du er seksti. Så hva skal du gjøre med den siste tredelen av livet ditt? Louise og Frans har begge en plan. Louise (60), en sterk, uavhengig molekylærbiolog og datter av Doris (77), bestemmer seg for å bli gravid og få barn. Frans (60), en gallerieier og ungkar hele livet, og far til Max (27), bestemmer seg for å starte karrieren på nytt ved å oppdage det neste stjerneskuddet på samtidskunstscenen. Mens de sliter med å redefinere seg selv, rette tidligere feil, gjøre opp for tapt tid, og unngå total latterliggjøring, krysses Louises og Frans` veier. Han er besatt av Romy, hans 27 år gamle lærling, og pulevenn, det siste Frans trenger er å forelske seg i en seksti år gammel kvinne med frosne egg og en spermdonor. Men det gjør han. Besatt av å snu den biologiske klokken og endelig finne ut hvordan det føles å holde hennes egen baby i armene hennes, så er det siste Louise trenger å forelske seg i faren til hennes «anonyme» spermdonor. Men det gjør hun.

Ange & Gabrielle
Ange & Gabrielle (Frankrike, 2015). Gabrielle (Isabelle Carré) er alenemor, den 17 år gamle datteren hennes er gravid, men barnets far, Simon, vil ikke vite at den fremtidige babyen. Da Gabrielle tar saken i egne hender og ber Simons far Ange (Patrick Bruel) om hjelp, starter et uventet forhold.

Tilgjengelighet:: Åpner på VOD mandag den 10. juli på iTunes, Google Play, Amazon Prime og Microsoft.
Språk: Filmen vil bli lansert i originalversjon med undertekst.
Mer informasjon om prosjektet Walk This Way og komplett katalog: walkthisway.cineuropa.org

, ,