Fast & Furious – Sarja kisaa syyskuussa ruudulta olohuoneisiin Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Editionin myötä

April 26, 2017
Posted in Newsroom
April 26, 2017 PRNordic
Viihderobotiikan pioneerit ja NBCUniversal tarjoavat faneilleen jännittävän ja innovatiivisen 
Fast & Furious -kokemuksen, joka perustuu yhteen kaikkien aikojen suosituimpaan toimintaelokuvasarjaan

Suositun Fast & Furious -sarjan lukemattomilla tosifaneilla on jotain mitä odottaa tämän vuoden jouluna. Robotiikka- ja tekoäly-yhtiö Anki julkisti tänään Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Editionin, joka saapuu kauppoihin syyskuussa 2017. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition yhdistää suositun robottikilpa-ajon jännittävimmät elementit – aivan uudenlaisen fyysisten pelien muokattavuuden ja interaktiivisuuden tason sekä voimakkaan tekoälyn – äärimmäisen viihdyttävään ja uskomattoman hahmorikkaaseen Fast & Furious -maailmaan. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition saapuu Suomen kauppoihin syyskuussa 2017.

“Olemme etsineet oikeaa brändikumppania, joka nostaisi robottikilpa-ajomme seuraavalle viihteen tasolle, ja mikä sopisikaan siihen paremmin kuin yksi maailman tunnetuimmista toimintasarjoista”, toteaa Boris Sofman, Ankin toimitusjohtaja ja perustajajäsen. “Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition syöksee adrenaliinia miljoonille Fast & Furious -faneille yhdistämällä hittielokuvien tarinan – mukaan lukien niiden kuuluisat autot ja hahmot – videopelielementteihin, fyysiseen pelaamiseen ja robotiikkaan.”

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition sisältää kaksi yksityiskohtaista robottisuperautoa, jotka perustuvat elokuvan hahmojen korkeaoktaanisiin ajoneuvoihin, Domin Charger ja Hobbsin MXT. Kaikki superautot on varustettu ainutlaatuisilla aseilla, päivityksillä, äänitehosteilla ja ohjauksella. Pelaajat taistelevat elokuvien päähahmojen rinnalla ja heitä vastaan, mukana ovat mm. Dom, Hobbs, Letty ja Tej. Heidän tunnistettavat äänensä herättävät elokuvan eeppiset hetkeen eloon, kun pelaajat taistelevat Toretto-ryhmää vastaan tai kisaavat ystäviensä ja perheenjäsentensä kanssa. Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition sisältää myös upouuden ja rajoitetun Fast & Furious -ratapalan, joka tuo peliin entistä enemmän elokuvista tuttua jännitystä. Aja Power Zonen läpi ja aiheuta valtava räjähdys, joka lamaannuttaa lähellä olevat vastustajat.

“Fast & Furious on yksi NBCUniversalin kaikkienaikojen rakastetuimmissa ja kestävimmistä sarjoista, ja olemme erittäin tarkkoja sen suhteen, kenet valitsemme lisenssikumppaniksemme”Manuel Torres Port, Executive Vice President, Worldwide Consumer Products, Universal Brand Development. “Kun saimme tutustua Anki OVERDRIVEn tarjoamaan vallankumoukselliseen teknologiaan ja pelimekaniikkaan, oli luonnollista valita Anki kehittämään kanssamme tuore ja innovatiivinen tapa faneille kokea Fast & Furious -sarja. Olemme innoissamme saadessamme lisätä Ankin sarjan merkittävien lisenssikumppaneiden kasvavaan joukkoon.” 

Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition on yhteensopiva Anki OVERDRIVE -ekosysteemin kanssa, mukaan lukien Anki OVERDRIVE -autojen ja -ratojen. Peli vaatii erillisen, ilmaiseksi ladattavan Anki OVERDRIVE: Fast & Furious Edition -sovelluksen ja sen kanssa yhteensopivan laitteen.