Fear the Walking Dead Sæson 2

November 17, 2016
Posted in Newsroom
November 17, 2016 PRNordic

Hverdagen eksisterer ikke mere – zombierne kommer! 

Apokalypsen er fuldkommen og hvor kan jeg gemme mig!

Sæson 2 af Fear the Walking Dead – fra 8. december 2016

Efter at have set Los Angeles brænde, går Madison, Travis, Daniel og deres sørgende familier om bord på båden ‘Abigail’ uden at kende til omfanget af apokalypsen der udfolder sig omkring dem. Men da Operation Cobalt for alvor sættes i gang og militæret bomber det sydlige Californien for at udrydde de inficerede, bliver de døde drevet mod havet. På gruppens rejse ud i verden, finder de hurtigt ud af, at vandet måske ikke er meget mere sikkert end fastlandet. 

Fear the Walking Dead foregår i samme univers som The Walking Dead. I sæson 1 fulgte vi med da udbruddet begyndte i Los Angeles. Fear the Walking Dead er en skrækindjagende serie, der undersøger hvordan zombieapokalypsen opstod og samtidig følger de menneskelige omkostninger der udvikler sig under sådan en begivenhed.

Dramaet:

Den nye Manawa familie er sat på en hård prøve. Enke Madison Clark var elevrådgiver på den lokale skole. Madison har to børn og er kærester med Travis Manawa, en  meget vellidt engelsklærer. Madisons søn var narkoman og helt ude af kontrol da apokalypsen startede. Hun har også en datter, der var elitestudent og håbede på at hendes uddannelse kunne få hende væk fra mor og bror. Travis’ søn, Christopher, ønsker slet ikke Clark familien tæt på sig og ser hellere sin far genforenet med sin mor – hvilket nu er for sent.

Hvordan apokalypsen startede:

Flere steder i USA har der været meldinger om mystiske morbide mord. Vi blev præsenteret for et af dem. Vores hovedperson, narkomanen Nick, vågnede op af sin rus i en forladt kirke. Han kaldte på sin kæreste, Gloria, som ikke svarede. Nick begyndte at lede. Endelig fandt han frem til hende og opdagede hun var blevet en vaskeægte støvøjet zombie – sværtet ind i blod og med en kniv i brystet. Hun virkede absolut ikke glad for at se Nick. Han flygtede i panik ud af kirken. I sin choktilstand fik han ikke orienteret sig ordentligt og blev ramt af et køretøj.

Oplev hele den skrækindjagende anden sæson af  Fear the Walking Dead i fantastisk HD med Blu-Ray bokssættet.