Gameband gör entré i Sverige!

September 3, 2015
September 3, 2015 PRNordic

Hela Minecraft-upplevelsen kring din handled

Gameband låter dig ta med dina Minecraft-världar överallt!

Now Computing är redo att introducera svenska Minecraft-spelare till Gameband, den första elektroniska accessoaren helt dedikerat åt Mojangs fenomenalt framgångsrika spel. 

Gameband är skapat för att spelare enkelt ska kunna nå sina speldata, inställningar och Minecraft-skapelser vart än dom befinner sig. Här finns några intressanta överraskningar som byggts in i det eleganta, bärbara elektroniska tillbehöret samt en inställningsbar LED-display. 

Now Computing har skapat Gameband för spelare som vill ha ett enkelt sätt att ta med sig sina Minecraft-världar och inställningar genom ett smidigt och tåligt Minecraft-licensierat tillbehör som man kan bära på kroppen.
 
10 anledningar till varför amerikanska Minecraft-spelare tycker att Gameband är grymt:

● Det fungerar med Mac, Windows och Linux.
● Det låter dig spela Minecraft direkt ifrån enheten.
● Programmerbar LED som också fungerar som klocka och kalender. 
● Skapa meddelanden, bilder och animationer via PixelFurnace och ladda sen upp dem till ditt Gameband.
● Enheten ger åtkomst till ditt spel och dina Minecraft-världar.
● Mod-kompatibelt.
● Backa upp alla dina kreationer till molnet (Cloud).
● Gameband är vattentålig upp till IPX-4 standard.
● Ingen installation krävs när du eller dina barn vill spela Minecraft på en ny dator.
● USB 3.0 MLC-chippet, som utgör minnet i enheten, är otroligt snabbt och ger tio gånger så lång livslängd som vanliga USB-minnen.

Hela idén med Gameband kom från spelarna: baserat på tidiga prototyper vi testade, så fick vi användare som efterfrågade sätt att enkelt ta Minecraft-upplevelsen med sig.” säger Feargal Mac Conuladh, VD på Now Computing. “Folk rör sig mycket mellan olika platser och Minecraft-spelare investerar en massa tid i sitt intresse. Gameband + Minecraft låter dem enkelt plugga in och komma åt hela Minecraft-upplevelsen, oavsett var de befinner sig”.

Vi har lagt år på att utveckla en rad produkter som ger spelare nya sätt att interagera med Mincecraft och Gameband passar syftet helt perfekt!” säger Vu Bui, COO på Mojang. “Det är en unik produkt. Den redstone-inspirerade designen ser fantastisk ut och är ett kul sätt att bära med sig kärleken för Minecraft på handleden, men den har också en massa cool funktionalitet; du kan bära med dig dina världar från dator till dator och ha dem uppbackade online och du kan experimentera med enkel pixelanimation direkt i LED-displayen. Jag är riktigt stolt över att ha varit involverad med att ta fram den!