Alle Rail Nation fans kan nu erobre USA!

August 8, 2014
Posted in Newsroom
August 8, 2014 PRNordic
USA scenario kommer med det originale USA kort, nye maskiner og andre nye spil features til det 
nye Rail Nation udviklet af Bright Future til alle danske Rail Nation fans.


København, 8. August, 2014: Legendarisk USA: Landet med uendelige muligheder. Oplev duellen mellem Øst og Vest på nært hold med det nye Rail Nation USA scenario. Vælg en af de to fraktioner og forsøg at få kontrollen over det amerikanske jernbane netværk. Kursen er sat og fra nu af, kan alle spillere erobre USA i det gratis browser spil Rail Nation.

Alle interesserede strategispillere og jernbane entusiaster har nu chancen for at starte deres egen jernbane virksomhed i USA, på play.rail-nation.com.  

For bedst muligt at skabe den rigtige amerikanske atmosfære, er hele kortet baseret på det rigtige billede af USA. 50 originale byer er blevet placeret på kortet som er blevet meget mere detaljeret og designet så autentisk som muligt. Talrige seværdigheder som Golden Gate Bridge, Frihedsgudinden, Mount Rushmore og Grand Canyon udstråler den charme som USA besidder.

Især for USA scenario, er en mængde af de originale 3D maskinmodeller skiftet ud med maskiner fra USA. 14 nye maskiner er blevet modelleret og gengivet for at give en ultimativ realistisk oplevelse. Skærmbilledet for indkøb af maskiner er blevet opdateret til USA scenario, så nu vil maskinerne blive vist i den bedst mulige opløsning. Køb af flere maskiner på samme tid er nu også muligt. Derudover, er nu 36 alternative lakeringsmuligheder til rådighed til maskinerne, som skaber større individualitet blandt spillernes vognpark. Alle spillere af den klassiske version af Rail Nation kan også købe USA maskinerne til deres konto. Når maskinerne er købt, vil lakeringsmuligheder og alternative produktionsserier forblive åbne til fremtidige spillerunder.

Den store Øst-Vest duel vil tage den store scene i USA scenario. En østlig (Atlantisk) og vestlig (Stillehavs) jernbane fraktion vil kæmpe om herredømmet i USA. I starten af spillet vil hver spiller vælge en fraktion og forblive loyal til den i resten af spillerunden. Ifølge den geografiske lokalisering, er byerne på kortet fordelt imellem fraktionerne i starten af spillet. I løbet af spillet, kan de byer blive taget over ved gode leveringer. Jo flere byer der skifter hænder og jo flere niveauer af byen der bliver styret af en fraktion, jo flere point vil blive tjent. I slutningen, er duellen vundet af den fraktion der har samlet flest point.

Elleve lagerhuse, spredt over hele kortet, tilbyder nye strategi muligheder til spillerne. Alle ulåste varer kan enten blive leveret eller indsamles herfra.

Alle modtagere af de mange nye features er ikke kun spillere fra Rail Nation USA scenario, men også dem der tilhører den klassiske version af Rail Nation. For eksempel, er listen med tog blevet revideret til at gøre styreegenskaber nemmere for spillerne. Vedligeholdelsen er nu blevet meget mere praktisk og ejere af en PLUS konto kan nu købe adskillige maskiner på samme tid. Alle maskiner har gennemgået omfattende fornyet balancering og små justeringer er også blevet tilføjet til slutspillet.

Interesserede spillere kan tilmelde sig på play.rail-nation.com og lugt røgen af de mægtige dampmaskiner eller mærk luftstrømmen af de lynhurtige elektriske toge. Derudover, er Facebook kanalen www.facebook.com/RailNation tilgængelig til regelmæssige nyheder og opdateringer. Det officielle spilleforum er tilgængeligt på http://forum.rail-nation.com/

Venligst kontakt os for gratis guld-vouchers!

Pressemateriale inkl. screens og fact sheet.
Klik her for download

Find Railnation på YouTube
Klik her

Produkt: Rail Nation
Genre: Jernbane management / strategi
Publisher/Udvikler: Travian Games GmbH / Bright Future GmbH
Pris: Gratis browserspil
Sprog: Tysk, Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugesisk, Hollandsk, Norsk, Dansk, Svensk, Finsk, Græsk, Tyrkisk, Polsk, Tjekkisk, Rumænsk, Ukrainsk, Russisk, Japansk
Hjemmeside: play.rail-nation.com
Facebook: www.facebook.com/RailNation

Om Travian Games
Travian Games GmbH, beliggende i München, er en verdenskendt udbyder af browser-baserede online og mobilspil. Virksomheden tilbyder komplekse og flerlagede eventyr verdener, som gang på gang imponere kunder på verdensplan grundet deres spildybde og garantere langtidsholdbare gaming sjov til brugerne. Et motiveret team af mere end 230 ansatte udvikler og markedsføre online underholding til alle aldre og ydermere fungere de som publishers for eksterne udviklere. Alle spil kan blive spillet samtidig af millioner af bruge på global plan uden ekstra omkostninger eller tidskrævende downloads – det eneste krav er internet forbindelse og en web browser. Portfolien med afskillige titler (Rail Nation, goalunited, Travian, Epic Arena, Miramagia, Meerkatz Challenge, United GP) er oversat til mere end 42 sprog og kan derved blive brugt af fans af langitdholdbare spille underholdning rundt om verden. Mere information om Travian Games GmbH er til rådighed på www.traviangames.com.

Kontakt
Peter Jakobsen
PR Nordic
+45 40199108
peter.jakobsen@prnordic.com