Oplev Brad Pitt og Marion Cotillard i Allied

March 7, 2017
Posted in Newsroom
March 7, 2017 PRNordic

Spion-kærlighedshistorie fra 6. april 2017 

Fra instruktøren af Forrest Gump og Cast Away kommer en romantisk thriller, du simpelthen ikke må gå glip af. Da efterretningsofficeren Max Vatan finder ud af, at hans kone Marianne måske arbejder for fjenden, har han kun 72 timer til at bevise hendes uskyld.

Oplev Brad Pitt og Marion Cotillard udspille et episk kærlighedsdrama – først i Marokko og senere i Storbritannien.

Allied - Sendout strip 01.jpg

Marianne “They are watching us – now kiss me!”

Under 2. verdenskrigs første år skal Max Vatan hjælpe efterretningstjenesten med en hemmelig operation i Marokko. Her møder han Marianne, en fransk agent, der skal agere som hans kone. Missionen fuldføres perfekt og de to agenter ender med at blive dybt forelsket i hinanden. Tilbage i England laver Max og Marianne deres lille rede, med et hus, barn, samt masser af venner og bekendte.

Alt er idyl indtil Max en dag bliver kaldt ned i ‘kontraspionage-kælderen’, hvor han får den værste mission i sit liv. Hans kone kan være en hemmelig tysk agent. Han skal lade nogle umiddelbart sensitive informationer ligge fremme for Marianne at kunne se. Hvis kontraspionage-enheden inden weekenden er omme har opsnappet en videresendelse af informationerne, ved de at hans højt elskede kone er en spion.

Max har 72 timer til at bevise hendes uskyld.

 

, , , ,