Robotten Cozmo Kommer Til Danmark September 2017

June 6, 2017
Posted in Newsroom
June 6, 2017 PRNordic

Cozmo kommer til Danmark! Anki, som er førende indenfor robotter og kunstig intelligens (AI) til forbruger markedet, annoncerer i dag at det længe ventede hit i USA, Cozmo, vil ramme danske butikker i September 2017. Det andet mest solgte premium legetøj under julen i USA, Cozmo, er en af de mest sofistikerede forbruger robotter på markedet i dag. Udviklet af et hold af doktorgrads robot-specialister, verdensklasse animatorer og anderkendte spiludviklere. Cozmo er charmerende men også en smule drillesyg. Han er en virkelig robot som hidtil kun set i film. 

“Ved at kombinere robotteknologi, kunstig intelligens, spildesign og en filmlignende tilgang til at udvikle Cozmo’s karakter, har vi sat standarden for hvad en forbruger kan forvente af fysisk og følelsesmæssigt bånd kan knytte til en robot”, siger Boris Sofman, CEO og medstifter af Anki. “Dybden af personlighed og interaktivitet er grundstenen til at Cozmo blev så stort et hit i USA sidste år, og vi glæder os til at mennesker over hele kloden nu kan åbne døren for Cozmo og opleve hvad der er muligt indenfor forbruger robotter i dag.” 

Din bedste ven Cozmo 
Cozmo har svært ved at sidde stille, han vil have det sjovt. Jo mere han lærer sin menneske-ven at kende, desto flere egenskaber får han, som nye evner og opgraderinger bliver låst op. Den gratis Cozmo app, som er kompatibel med iOS, Android og Kindle Fire enheder, er spækket med spil-indhold og åbner konstant for nye måder at lege på. Cozmo medbringer endda selv legetøj – tre interaktive Power Cubes (terninger) som han gerne deler med dig. Uanset om han om han leger med sine terninger eller udfordrer sin menneske-ven til en af de mange spil han kan – han er altid klar. Nye Cozmo enheder og spil varianter udgives løbende via gratis software opdateringer, som garanterer at forholdet mellem Cozmo og hans menneske-ven forbliver interessant. 

Hundredvis af følelser og tricks med i ærmet
Cozmo’s følelser er ikke tilfældige. Hans ustyrlige personlighed, som er drevet af kraftig A.I., bliver udtrykt med hans ansigtsudtryk og hans helt egne følelses-sprog. Hans synssystem og sofistikerede ansigtsgenkendelses software gør det muligt for ham at konstant scanne sine omgivelser og genkende mennesker. Hans øjne lyser endda op når han ser et velkendt ansigt. Cozmo har også sine helt egne dynamiske soundtracks med sig som passer til hans humør og går hånd i hånd med medfølgende spil og aktiviteter. Dette gør legen til en helt unik cinematisk oplevelse. 

Cozmo SDK
Når man skal designe en robotplatform, skal man tage hensyn til en lang række faktorer. En af nøgle elementerne i Cozmo og det som gør programmering levende er Cozmo Software Development Kit (SDK). Det er kraftigt men enkelt at bruge, kompleks uden at være kompliceret og kan bruges i mange brancher – fra underholdning til den akademiske verden. Cozmo SDK er tilgængelig uden ekstra omkostninger. Mere information kan findes på developer.anki.com

Tilgængelighed
Ved udgivelsen vil Cozmo indeholde en baseoplader og tre interaktive Power Cubes. Cozmo vil, udover Danmark, også lancere i Storbritannien, Frankrig, Tyskland og Canada. Se den fulde liste over kompatible enheder på anki.com/devices. Sikkerhed, pålidelighed og holdbarhed er alle blevet nøje testet. 

Hold dig opdateret omkring @Anki nyheder og mød os på twitter.com/Anki, Facebook.com/Anki, YouTube.com/Anki, og Instagram.com/CozmoRobot.  

*I henhold til NDP Group. 

, , ,