Stjernedrys i Hidden Figures

May 5, 2017
Posted in Newsroom
May 5, 2017 PRNordic

Oplev Oscar vindende Octavia Spencer samt Kevin Costner i en historie om race- og kvindekamp fra 29. juni 2017!

Den utrolige, ufortalte og sande historie om Katherine Johnson, Dorothy Vaughan og Mary Jackson – geniale afroamerikanske kvinder, der arbejdede hos NASA og stod bag en af de mest fantastiske aktioner i verdenshistorien: At sende astronauten John Glenns ud i rummet. 

Vi finder os selv tilbage i 1961, hvor der udspillede sig et teknologisk rumkapløb mellem de to stormagter Sovjetunionen og Amerika. I Hidden Figures følger vi tre kvinder, som søger at komme videre med deres karriere i et hvidt, mandsdomineret NASA-arbejdsmiljø. For at opnå deres mål, må de bryde fordomme – fordomme forbundet med køn og race i 60’erne sydstats USA. De tre arbejder som computere for NASA‘s ingeniørerkorps – et NASA der har målet at få en mand ud i rummet før end det lykkedes for ærkefjenden Sovjet.

Kan de hjælpe og ændre skæbnen? For dem selv og for Amerika?

De er rasende dygtige, kvinderne – og de oplever gang på gang deres talent går tabt i den udskillelse det omgivende samfund holder dem i. USA kan ikke tåle at tabe denne ‘krig med videnskab’ – hvordan kan kvinderne bidrage til den fælles indsats? Undervejs fortælles der flere rørende historier om kvinders personlige dramaer og kampe for at kunne nå længere end hvor de er nu.

Al Harrison: “Here at NASA we all pee the same color!”

Oplev Hidden Figures med stjerner som Octavia Spencer, Taraji P. Henson, Janelle Monáe og Kevin Costner.  Instrueret af Theodore Melfi. Hidden Figures er også en ægte fryd for musikøret, da filmen indeholder en lang liste af de mest kendte og elskede titler fra 60’erne – blandt andet Ray Charles,Johnson (Rev.) Oatman, Jr. and Charles Gabri, Wynonie Harris, Miles Davis, David Kelly, Ruth Brown, The Hearts og flere.

Gå ikke glip af denne fortælling baseret på virkelige historiske hændelser.

Det er muligt at købe Hidden Figures i butikkerne med alt det ekstraordinære ekstra materiale fra 29. juni 2017. Digitalt fra 2017.06.12 i HD samt SD format. Fra 2017.06.26 kan titlen lejes digtalt.

, , ,