Trivia Crack når en ny milepæl i Skandinavien

August 26, 2016
Posted in Newsroom
August 26, 2016 PRNordic

Det femte mest spillede spil i verden trender i Skandinavien

Trivia Crack, det globale succesfulde trivia spil som har gjort sig bemærket hos over 200 millioner brugere på verdensplan, trender denne sommer i nordiske lande. Skandinavien er i front på den europæiske rangering, da spillet her er blevet installeret på 1 ud af 5 smartphones.

Trivia Crack tog verden med storm. Det blev valgt til at være blandt de bedste i begge Stores i 2014 og blandt de bedste i App Store for 2015. Efter at have ført rangeringen i over 36 lande og være det femte mest spillede spil nogensinde, har det stadig ikke stoppet med at fange nyt publikum.

Denne sommer er Trivia Crack spillet der er “in” i de nordiske lande. Det er blevet det mest downloadede trivia spil, og er en favorit blandt de unge – de fleste af dem mellem 13 og 28 år – som elsker at svare på spørgsmål om sport, film, tv-serier, musik og sjov fakta om geografi, videnskab og historie, blandt andet.

Trivia Crack er et spil hvor brugerne lærer mens de spiller. Det er karakteriseret ved dets nye og sjove indhold, og det er åbent for fællesskabet, som kan bedømme og foreslå spørgsmål, omkring nuværende emner. På denne måde har danskerne sat deres fingeraftryk på spillet ved at foreslå over 200,000 spørgsmål. Eksempler på nogle af de mest populære spørgsmål foreslået inkluderer: ‘Hvad hed Balders kone i den nordiske mytologi?’, ‘Hvem har skrevet Måneskinssonaten?’, ‘Hvem scorede det sidste mål i Champions League finalen i 14/15?’ 

Vi ser nogle interessante trends i Skandinavien, fra både hardcore brugere og almindelige app-spils brugere, som bruger vores trivia spil. De har indsendt og foreslået mere end 200,000 spørgsmål og fører den europæiske rangering.” fortæller Maximo Cavazzani, administrerende direktør i Etermax. “Danske brugeres favorit spørgsmål er i Underholdning og Sports kategorierne, og i gennemsnit er spørgsmålene i Historie kategorien de sværeste. Det er dejligt at se hvordan spillet har nået folk rundt om på kloden: fra Argentina til Canada, fra Tyrkiet til Danmark.

Trivia Crack kan downloades fra følgende online app stores
Apple AppStore
GooglePlay
, , , ,