VEJLES BEDSTE I FIFA ER FUNDET!

July 11, 2018
July 11, 2018 PRNordic

Fotograf: Fluffy Films

Frederik skød sig selv til tops og er nu Vejles lokale mester HiFi Klubbens “Husk Lyden Cup”

Det er ikke kun på de store stadions i Rusland at fodboldkampe i denne tid bliver spillet. Der er netop i disse dage blevet udkæmpet mesterskaber i computerspillet FIFA 18 på Playstation 4.

Her var det ikke på grønsværen at kampen blev fløjtet af, men hos de 30 lokale HiFi Klubben butikker landet over. Spillereglerne var korte og enkle. Man skulle bare møde op og være frisk på at spille som Danmark mod Frankrig, i en 2×4 minutters kamp.

Hele turneringen udspillede sig i en periode over en uge, hvor den lokale HiFi Klubben havde storskærm og lækker lyd sat frem. Med en spilleoplevelse i fuldt surround lyd, var det næsten som værende tilskuer på et fyldt stadion. Mange besøgende har været forbi den lokale forretning for at teste deres evner på den virtuelle grønsvær, og den person som lavede flest mål inde for den satte tidsramme, kunne gå fra butikken som værende lokal FIFA 18 mester.

Hos HiFi Klubben i Vejle, spillede Frederik Kallesøe på 19 år, sig til en velfortjent førsteplads og vandt turneringen med 8 mål. Frederik kan dermed kalde sig for Vejle mester i FIFA 18, når det gælder turneringen med den fedeste tv-lyd. I præmie modtog Frederik et gamer headset – Steelseries Arctis 3.

Førstepladsen gav ligeledes adgang til finalen hos HiFi Klubben, Åboulevard i København, hvor Frederik fik mulighed for at teste sine evner, blandt alle de lokale vindere, og dyste om at blive landets bedste.

“Det et fedt event, jeg har aldrig prøvet så noget før, det lidt mere professionelt end at sidde hjemme foran skærmen”” – Udtaler lokal vinder i Vejle, Frederik Kallesøe

Vi ønsker Frederik et stort tillykke.

Om HiFi Klubben

HiFi Klubben er en dansk virksomhed der blev stiftet i 1980 under navnet Danmarks HiFi Klub. Virksomheden har over 85 butikker fordelt i Skandinavien, og i 2011 åbnede HiFi Klubben de første to butikker i Holland. I butikkerne bliver der udelukkende solgt lyd- og billed-elektronik. Selskabet har hovedsæde i Lystrup.

Kæden har samlet ca. 700 medarbejdere, fordelt på det centrale værksted, lager, backoffice og over 100 butikker.

Mere info om regler og præmier kan findes på HiFi Klubbens hjemmeside

URL: https://www.hifiklubben.dk/fifa18

, , , , , ,