Vuuh! Størrelsen har betydning…

November 17, 2014
Posted in Newsroom
November 17, 2014 PRNordic

Er størrelsen ikke den rigtige, vælger danskerne fra!

København, 17. november 2014 – Det har været en lang dag. Ungerne hylede højere end de har gjort længe. Maden brændte på. Og manden har kun tankerne på en tåbelig fodboldkamp i tv. I det mindste regnede det knap så meget som i går…

Vasketøjet må vente. Benene op i sofaen, frem med iPad’en. Nu skal der shoppes tøj. Velfortjent, efter en slidsom dag. Bukser, sko, måske en bluse, bare et eller andet lækkert. Og accessories, selvfølgelig. Et sip af kaffekoppen, så er vi i gang.

Rundt på websites, se hvad der byder sig til. Hmm, en lækker jakke? Passer til seneste sko-køb?? Den er da lige mig! Lad mig se, hvilke størrelser den er i. Øv, hvor typisk. Det var lige det rigtige look… Hvor finder jeg den så?

Tjek andre websites. Søg på Google. Et site mere, og endnu et. Aaargh, det gider jeg ikke.

Hvorfor flere hverdagsbekymringer? Efter en lang dag skal det være nemt at shoppe online. Min smag, mine størrelser. Ikke rode rundt på alt for mange websites. Og måske til ingen nytte?!?

Nu har det danske website Vuuh løst problemet. Den oplagte, helt rigtige løsning. En webshop med tøj, sko og smykker. Som ikke blot samler tilbud fra et hav af shops. Men som sørger for, at det identiske par sko eller bukser præsenteres under samme klik.

Det er ligegyldigt, at str. M fysisk ligger hos en butik i Aarhus, og str. L er fra en butik i København. For dig er det én shop, én oversigt. En helt ny måde at arrangere varerne på. Så du hurtigt ved, om din nye yndlingsbluse findes i den rigtige størrelse. Eller i en anden farve. Og om prisen er god. Ellers er det jo ikke impulsivt.

Klik selv ind på Vuuh.dk og find den størrelse, der passer dig.