ANKI lancerer Robotic Supertrucks!

December 15, 2016
Posted in Newsroom
December 15, 2016 PRNordic

Den længe ventede udvidelse til verdens mest intelligente kampracersystem er ude nu i hele Norden!

 

 

Anki, producenten af forbrugsrobotter og kunstig intelligens (AI), sender det populære kampracersystem Anki OVERDRIVE op på et helt nyt niveau med de nye Supertrucks FREEWHEEL og X52, der er ude i butikker og online i dag. 

 

De nye kamplastbiler gør Anki OVERDRIVE endnu vildere med et frygtindgydende udseende og en størrelse, der er næsten tre gange større end de nuværende Supercars. Men disse Supertrucks har ikke kun størrelsen med sig, de har også vilde nye våben og seje spiltyper, der for alvor sætter størrelse og styrke op mod fart og behændighed. 

 

FREEWHEEL og X52 er designet af den anerkendte bildesigner Harald Belker fra Holywood, hvis dristige vision og futuristiske stil har sat sit aftryk på film som Minority Report, TRON: Legacy 2010, og Total Recall 2012. Hver Supertruck har nye våben, inkl. ”Pulse Ram” på X52, der sprænger modstanderne af banen, og ”Gravity Trap” på FREEWHEEL, der saboterer modstandernes biler, så de mister kontrollen. Disse køretøjer er designet til at give bedre gameplay og gøre spillet mere retfærdigt, så man for alvor kan sætte sine evner på prøve. 

 

Du kan bruge Supertrucks i alle åbne spiltyper i Anki OVERDRIVE, men de her kæmpeøser har også deres egen spiltype, TAKEOVER. I det nye TAKEOVER påbegynder hver spiller runden i sin valgte Supercar, men hvis en anden spiller kan bryde gennem en Supertrucks forsvar, tager denne spiller kontrol over den og kan lave alt mulig ballade, indtil nogen igen overtager kontrollen