Gamebandin avulla voit ottaa Minecraft-maailmasi mukaan kaikkialle!

August 27, 2015
Posted in Newsroom
August 27, 2015 PRNordic

Kaikenkattava Minecraft-kokemus rannekkeessa

Gamebandin avulla voit ottaa Minecraft-maailmasi mukaan kaikkialle!

Now Computing on valmis tukemaan suomalaisia Minecraftin pelaajia Gameband-rannekkeella: ensimmäisellä kuluttajille suunnatulla elektroniikkalaitteella, joka on omistettu Mojangin huippusuositulle pelille. 

Gameband on suunniteltu takaamaan pelaajille helppo pääsy pelitietoihinsa ja -asetuksiinsa sekä Minecraft-luomuksiinsa paikasta riippumatta. Tämä tyylikäs ranteeseen sujautettava laite sisältää kiinnostavia yllätyksiä ja muunneltavan LED-näytön.

Now Computing kehitti Gamebandin pelaajille, jotka kaipasivat helppoa tapaa kuljettaa Minecraft-maailmoitaan ja -asetuksiaan mukanaan. Tuloksena oli virtaviivainen ja kestävä ranteessa kannettava Minecraft-lisävaruste.

10 syytä miksi Gameband on amerikkalaisten Minecraft-fanien mielestä mahtava:

● Yhteensopiva niin Macin, Windowsin kuin Linuxinkin kanssa.
● Minecraftia voi pelata suoraan Gamebandilta.
● Ohjelmoitava LED-näyttö, jota voi käyttää kellona ja kalenterina.
● Mahdollisuus luoda viestejä, kuvia ja animaatioita PixelFurnace-sovelluksen avulla ja ladata niitä Gamebandiin.
● Pääsy omaan peliin ja omiin Minecraft-maailmoihin.
● Yhteensopiva modifikaatioiden kanssa.
● Varmuuskopioi kaikki luomuksesi pilveen.
● Gameband on roiskeenkestävä (IPX-luokitus: 4).
● Et joudu tekemään asennuksia, kun sinä tai lapsesi haluatte pelata Minecraftia uudella tietokoneella.
● USB 3.0 MLC -muistisiru on uskomattoman nopea ja sen käyttöikä on 10 kertaa pidempi kuin tavallisilla muistitikuilla.

“Idea Gamebandiin tuli pelaajilta: testaamiemme kehitysvaiheessa olevien tuotteiden pohjalta käyttäjät pyysivät meiltä ratkaisua, jolla voisivat kantaa pelikokemustaan helposti mukanaan”, kertoi Now Computingin toimitusjohtaja Feargal Mac Conuladh. “Ihmiset liikkuvat paljon, ja Minecraftin pelaajat käyttävät runsaasti aikaa rakennelmiinsa. Gameband + Minecraft antaa heille mahdollisuuden päästä vaivatta käsiksi täydelliseen Minecraft-kokemukseen missä tahansa paikasta riippumatta.”

“Olemme työstäneet vuosien ajan tuotevalikoimaa, joka tarjoaa pelaajille uusia tapoja pelata Minecraftia, ja Gameband sopii täydellisesti joukkoon!” sanoi Mojangin operatiivinen johtaja Vu Bui. “Se on ainutlaatuinen tuote. Minecraftin punakivien inspiroima design näyttää upealta ja on hauska tapa tuoda esiin käyttäjän mieltymys peliin, mutta laite tarjoaa myös todella siistejä toimintoja; sen avulla voi kantaa maailmoitaan mukanaan tietokoneelta toiselle ja varmuuskopioida ne pilveen sekä näperrellä pikselianimaatioita LED-näytölle. Olen ylpeä, että ollut mukana tässä projektissa!”